Cande Moreno vol un perfil Juan Lago al seu equip

www.andorradifusio.ad

L'evolució de la lesió de Cande Moreno va a bon ritme i ben aviat anunciarà el nou entrenador. El que ja avança és el seu perfil, una persona amb contactes que afavoreixi l'arribada de bons entrenaments o, el que és el mateix, un Juan Lago, l'entrenador de Joan Verdú.

Quatre mesos després de la lesió aquest és el dia a dia de Cande Moreno. Entrenaments adaptats i molta feina amb la fisioterapeuta. Començarà la temporada a mig gas i espera estar el 2025 al cent per cent.

"És important tenir un molt bon treball de base, potser no començaré a competir des de la primera cursa, potser començaré a fer curses al gener. Podria començar en Copa d'Europa però si faig entrenaments i estic al nivell com per anar a Copa del Món amb bones sensacions tampoc estarem esperant."
Cande Moreno, esquiadora FAE

A la temporada 2022-2023 va puntuar dues vegades en Copa del Món; la passada, fins a la lesió, no va estar al mateix nivell. Ho justifica per la manca d'entrenaments de qualitat. Entrenar velocitat és molt complex des d'un punt de vista logístic. Amb el nou entrenador vol posar fil a l'agulla. "Una persona que tingués bones relacions que al final és el que més compta i així millorar la qualitat dels entrenaments", assegura Moreno.

No perd l'ambició i espera arribar a temps al Campionat del Món de Saalbach on vol oferir la seva millor versió.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Ben Lammers, nou jugador del MoraBanc L'equip Buff Megano guanya la primera etapa de l'Andorra Epic Pyrenees