Cervós capitaneja el futur del tennis andorrà a la Davis

www.andorradifusio.ad

Amb un grup més jove que mai, Èric Cervós ha assumit aquest any el paper de número 1 de l'equip andorrà de Copa Davis. La bona actuació a Albània ha estat una injecció de confiança, tot i que les obligacions laborals dificulten ampliar la seva dedicació a l'esport de la raqueta. 

El mes passat va fer 25 anys, però ja porta vuit edicions de la Copa Davis. La darrera ha estat diferent. Ha assumit galons de número 1 indiscutible de l'equip andorrà i ha respost amb una bona actuació: dues victòries en individuals i dues més en dobles, formant parella amb Jordi Trilla. Cervós explica com ha viscut el canvi de rol.  "Passar de jugar amb jugadors com Jean-Baptiste Poux a ser jo el més gran ha fet que el rol canviés una mica". Sobretot, perquè ha estat qui ha hagut de transmetre l'experiència, però les sensacions són bones. "M'he notat molt bé i ha estat positiu tot".

El tennis és la seva passió i tot i que no hi pot dedicar tantes hores com voldria, entrena i juga tant com pot a França. La jornada laboral és completa i només s'hi pot dedicar els vespres. "M'he d'adaptar els entrenaments a la meva rutina", fet que ha de compaginar també amb els desplaçaments que fa dins del territori gal. "Arribes cansat del dia, però és la que em toca viure".

Ha capitanejat l'equip més jove d'Andorra a la Copa Davis, veu el futur amb optimisme i que l'equip pot créixer més. L'exjugador i actual capità, Jean-Baptiste Poux, ja té relleu a la pista. Cervós ha assumit el repte i ja ha demostrat capacitat per fer-ho amb garanties. 

Informa: Joan López
Imatges: Gerard Fumadó

Comparteix:

Vuit candidats olímpics pendents de Nahuel Carabaña L'UE Santa Coloma domina la nit del futbol