Clou la 32a edició del Trofeu Vila d'Andorra de Judo

www.andorradifusio.ad

El Poliesportiu ha acomiadat aquest diumenge la 32a edició del Trofeu Vila d'Andorra de Judo. Han estat dos dies de competició per on han passat uns 700 judokes.

Aquest diumenge ha estat el torn dels més petits, judokes com el Martí Capdevila que s'ha penjat l'or en -33 quilos en categoria pollet amb aquest ippon. Altres s'han penjat la medalla de plata com Jana Besolí, Biel Rodríguez, Quim BallestéMichael Kyrpichenko o Tomàs Nogueira.

Dissabte hi va haver més podis en cadet i sènior. La Fandjudo ja pensa en el 2025, el judo sempre ha estat una disciplina important per a Andorra en els Jocs dels Petits Estats.

"L'equip s'està treballant. Hi ha una preselecció a tots els esports on es mira de preparar al màxim els esportistes. Des del Govern tenim una partida pressupostària destinada únicament amb calendari específic perquè aquests esportistes preseleccionats es puguin preparar per als jocs". 

Alain Cabanes, secretari d'estat d'Esports

"De cara als jocs, tenim la temporada vinent a prop i tenim molta il·lusió. Tenim algun veterà que ja sabem que està preparat i una fornada de joves que ens agradaria que entressin a l'equip".

Toni Besolí, director tècnic Fandjudo

La Fandjudo també ha tingut baixes importants en aquest Vila d'Andorra com Lia Povedano per lesió o Alda Babi, que viu fora d'Andorra.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

El VPC torna a aixecar el títol de campió de la Divisió d'Honor Catalana L'emoció i la satisfacció marquen la celebració del títol de campió del VPC