El Club Vòlei Encamp diu adeu a l'ascens

El Club Vòlei Encamp va caure dissabte a la nit al tie-break contra l'Espanyol en la semifinal de la Primera Divisió catalana. Amb aquesta derrota, els de Jose Garcia tanquen la temporada i s'acomiaden de tota opció d'ascens. El partit, ajustadíssim, no va estar exempt de polèmica.

Encamp i Espanyol jugaven per tercera vegada aquesta temporada. El d'aquest dissabte era el duel decisiu. Els dos anteriors havien estat marcats per la igualtat i la semifinal de la Primera Divisió catalana no va ser una excepció. Els dos primers sets van ser un per a cada equip amb idèntic resultat. 26 a 24 primer i 24 a 26 el segon. El tercer va ser per als de Jose Garcia, 25 a 17. L'Undercoverlab Encamp va tenir opcions de tancar-ho en el quart però el set se'ls va escapar i es van tornar a veure abocats al tie-break al millor de 15. De nou igualtat, l'Encamp va perdonar dues pilotes de partit amb el 14-13 i el 17-16. Amb empat a 18 va arribar la jugada polèmica, els àrbitres van entendre que aquesta rematada de l'Espanyol era a dins.

A la repetició sembla força clar que la pilota bota a fora. Els visitants es van posar 18 a 19 i van aprofitar la següent acció per tancar el partit. El servei és molt curt, la recepció permet la rematada blanc-i-blava, inapel·lable. L'Encamp s'acomiadava del títol de lliga i el somni de l'ascens.

"Hem sabut gestionar les boles de partit que hem tingut. Al final, l'última bola és una anècdota després dels cinc sets i crec que no seria just que no ens donin a favor una errada quan hem estat impecables. Malauradament, ha fallat en contra nostra, però crec que hem de ser crítics ja que hem tingut altres ocasions i no les hem pogut aprofitar".

Jose Garcia, entrenador Undercoberlab CV Encamp.

El duel va ser un gran espectacle amb retransmissió inclosa pel canal de YouTube del club. El final amarg, pel fet de jugar a casa i no poder gaudir, aquest diumenge, de la final. L'any vinent ho tornaran a intentar.