La Copa del Món aplega centenars de persones d'arreu del món

Les finals de Copa del Món han aplegat centenars de p

Les finals de Copa del Món han aplegat centenars de persones d'arreu del món aquests primers dies. Moltes descobreixen per primera vegada un esdeveniment d'aquest estil i algunes arriben amb històries ben curioses.

L'experiència d'unes finals de Copa del Món és única, per això aquests dies la graderia situada a la pista de l'Àliga ha permès veure gent de països tan diferents com el Japó, Estats Units i Eslovènia.

Per a molts amants de l'esquí alpí és la primera vegada que viuen unes finals de la Copa del Món. Tots tenen clar qui animen. Una espectadora explica que "quan era petita esquiava a l'equip nacional d'Eslovènia" i és per aquest motiu que ha vingut a recolzar als eslovens. D'altres venen a veure el campió, Marco Odermatt.

Entre les moltes històries curioses s'hi troba la del William, un americà que treballa en la cursa dels Birds of Prey de Beaver Creek i que aquest any ha tingut el plaer d'estar convidat a aquest esdeveniment. Ens confessa que li agrada ser de la vella escola i utilitzar "una màquina d'escriure, fumar en pipa i escriure" per inspirar-se i motivar-se "per fer-ho amb passió". 

A mesura que avancen els dies, les graderies presenten un millor aspecte i cada vegada s'aproxima més gent a donar caliu als esquiadors.

Informa: Joel Romero 
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Lezkano avisa que queda molta lliga i vol mantenir invicta la Bombonera contra el Juaristi Andorra, eliminada del paral·lel per la campiona Noruega