El CV Encamp s'imposa al Reus per 3 sets a 1

El Club Vòlei Encamp s’ha imposat per 3 sets a 1 contra el Reus a casa. Una victòria important que els apropa al lideratge. Per la seva banda, l'equip femení ha guanyat també per 3 a 0 contra el Cerdanyola.

El partit entre els dos primers classificats de la taula ha estat molt renyit. El Reus ha arribat a la pista amb molta seguretat, sent l'encarregat d'obrir el marcador i fent-se amb el primer set per la mínima, 22 a 25. La remuntada dels locals, però, arribava aviat. En el segon i tercer sets han dominat el camp imposant-se per 25 a 15 i 25 a 6.

El punt final al duel s'ha posat en el quart set, sent els de casa els encarregats de sentenciar el partit per 25 a 14

Aquesta és la tercera victòria consecutiva dels encampadans, i ara ja sumen 27 punts. Una victòria important per retallar distàncies amb el líder i que els manté en segona posició en la classificació.

La propera jornada els de José García es veuran les cares fora de casa amb el CV Olot.

Informa: Ariadna López
Imatges: Andrés Rosas