Derrota de la selecció de rugbi en el debut a l'Europeu

Andorra ha encaixat una derrota clara en el debut a l’Europeu de rugbi contra Dinamarca. Els danesos, més rodats i molt superiors físicament, s’han imposat per 36 a 8.

Els Isards han mostrat dues cares contra Dinamarca en el primer partit de la Conference. A la primera part han dut la iniciativa i han dominat algunes fases del joc. A la segona, però, Dinamarca els ha passat per sobre i ha sentenciat el partit amb tres assaigs als primers 10 minuts.

No podia començar millor Andorra, que s’ha avançat al minut 4 després d’una melé. El debutant Sacha Franken ha buscat el forat amb el peu i Storm Fachaux ha conduït l’oval fins a la línia d’assaig. Dinamarca ha reaccionat i ha ofegat els Isards al seu camp. Gerard Hounou recollia el premi a la insistència amb una cursa per la banda dreta i empatava el partit. Un xut a pals per a cada equip deixava el 8 a 8 al descans.

Dinamarca ha sortit encara amb més força a la represa i ha dinamitat el partit amb tres assajos gairebé consecutius, tots per la banda dreta. En tots tres, la defensa tricolor no ha pogut aturar els danesos, més ràpids i superiors en el contacte. El darrer assaig, també transformat, arribava al minut 73 per fer pujar el definitiu 36 a 8. A banda de Sacha Franken, Marcel Montellà i Pol Arias han vestit per primera vegada la samarreta dels Isards.