Un duel de favorits

www.andorradifusio.ad

El VPC s'enfronta diumenge a l'únic rival que l'ha derrotat aquesta temporada, el Gòtics. El quinze de Dani Raya vol mantenir el lideratge i afonta el duel amb confiança.

Els entrenaments d'aquesta setmana a Prada de Moles tenen una intensitat diferent. I és que el VPC s'enfrontarà a l'altre equip invicte de la divisió d'honor catalana, el Gòtics que el va superar a la fase prèvia amb un ajustat 13 a 1. Ara bé, l'entreandorDani Raya no vol sentir la pressió: "és un partit més de lliga, ens juguem el líderat, però sense cap pressió extra".

Tot i que el resultat no serà decisiu, els barcelonins seran una bona pedra de toc per al VPC, que no ha encaixat cap assaig en contra en els quatre partits d'aquesta segona fase. També serà un al·licient per a una afició que està fent costat a l'equip

Serà el segon enfrontament però no l'últim entre el VPC i el Gòtics, que es tornaran a trobar a la segona volta i després al play-off. 

VPC femení: la lluita pel play-off

I dissabte, l'equip femení també té una cita important. Visitaran el camp del Sant Cugat B amb un objectiu clar: continuar sumant victòries per mantenir les opcions de jugar el play-off

Informa i imatges: Joan López

Comparteix:

El retorn més esperat L'Avet, preparada per la cita