Jornada rodona, avui, per la delegació andorrana al trofeu Borrufa. Els esquiadors andorrans han aconseguit dos podis i, tots dos, amb una primera plaça. Candelaria Moreno en eslàlom i Robert Martí en gegant han estat els grans triomfadors d'aquesta segona jornada. Amb aquests resultats, Andorra fa un pas endavant en la lluita a la classificació per equips.
Després de la nevada caiguda ahir i aquesta matinada, avui Arcalís s'ha llevat amb la millor cara. Tot estava a punt per disputar la segona jornada. En categoria sub16, un gegant a la Portella del Mig. I els més menuts, un eslàlom a la pista de les Canals.
Aquest any Andorra té sort amb la meteorologia i les competicions que organitza. Ja va succeir en les dues copes del món de boardercross i avui, la segona jornada del Borrufa, ha coincidit amb un dels millors dies d'esquí de la temporada.
L'instructor de la FAE, Àlex Antor, ha destacat d'aquest Borrufa que "és el moment de fer coses noves" per als corredors després d'haver estat entrenant-se tot l'estiu i durant la pretemporada. Afirma que ara es comencen a veure resultats tan tècnicament com pel que fa a la mentalitat perquè comencen "a anar cap a l'alt nivell".
Directa al graó més alt del podi, se n'ha anat l'andorrana Candelaria Morenoo. Avui Andorra només ha aconseguit dos metalls. Però dues medalles que valen el seu pes en or. Moreno ha explicat que quan ha vist que era segona a la primera mànega s'ha "emocionat bastant" i "a la segona estava nerviosa però ha anat bé".
La segona medalla d'or ha estat per a Robert Martí en el gegant de categoria sub16. S'ha mostrat molt satisfet per haver completat "dues mànegues molt correctes" sense errades. Creu que a la primera mànega ha tingut sort per haver sortit dels primers, quan "la pista estava impecable".
En aquesta segona jornada Andorra ha manat al trofeu Borrufa amb dues medalles d'or de quatre de possibles. Com hem pogut observar en el calçat de Robert Martí, avui els nostres esquiadors s'han trobat com a casa.
Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Marta Paixà / Sergi Pla
Comparteix: