Eder Sarabia, després de la derrota: "El VAR no estava per a això. Al final semblem els tontos del poble"

www.andorradifusio.ad

La derrota del FC Andorra anit contra l'Albacete, per 0 a 1, va deixar molt empipat Eder Sarabia. De fet, el tècnic va ser expulsat poc abans d'acabar el partit després que l'Andorra jugués amb un home menys per l'expulsió d'Àlex Pastor al minut 54 a instàncies del VAR.

"No puc dir amb contundència el que penso perquè entenc que dins la professió hi ha la part de saber-se controlar". Així començava el discurs d'Eder Sarabia que, de mica en mica, s'anava escalfant quan comentava la jugada que acaba en l'expulsió de Pastor.

"El VAR no estava per això. El VAR no estava perquè es tardin 4 minuts a decidir una jugada. O és manifesta o no ho és. No poden estar 4 minuts per decidir, el VAR era o blanc o negre, no és gris. A l'anada ja ens va passar, l'altre dia amb la mà, al final la realitat és que semblem els tontos del poble"
Eder Sarabia, entrenador FC Andorra

El tècnic també va ser expulsat al minut 89. I Sarabia es va continuar queixant de les actuacions arbitrals. "Després ens diu que dona un minut més i no ens deixa sacar el córner. Al final és un partit darrere l'altre". Així, afirma que si els tractessin com l'Albacete o un altre equip "tindríem 12 punts més. Aquesta és la realitat".

Informa: Joel Romero

Comparteix:

El FC Andorra cau contra l'Albacete en un duel condicionat per la polèmica expulsió de Pastor Sanció de 10 punts i multa de 400 euros al VPC femení per alineació indeguda contra el RC l'Hospitalet