El FC Encamp guanya la Supercopa de futbol sala per 10 a 2 al SAE Sant Julià

El FC Encamp ha guanyat la Supercopa de futbol sala. Els de Lluís Cruz no han tingut pietat del SAE Sant Julià, al qual han derrotat per 10 a 2.
En només 9 minuts, l´Encamp ja havia fet 3 gols, tots 3 de David Férriz. Els dos primers, pràcticament calcats, sol davant el porter.

El 3r, al segon pal, culminant una bona triangulació del seu equip. El mateix Férrix apareixeria també al 4t gol. Assistència seva i qui marcava era Cabinho.

També un ´Férriz´ va ser protagonista al 5è. El seu germà Àlex d´un fort xut ampliava la diferència.

Cabinho repetiria al sisè, ara des de la frontal de l´àrea. De nou Férriz apareixeria al 7 a 0. Era el seu 4t gol del compte personal.

Abans del descans, el vuitè. Això sí, amb fortuna. Xut del porter que rebota en Aitor. A la segona meitat continuava el festival de l´Encamp. El 9 a 0 el signava Àlex Férriz.

El desè, Barbosa, superant per sota el porter del Sant Julià. Els lauredians només han pogut maquillar el marcador al final. Amb dos gols de Nacho Llamas. El 10 a 2 definitiu arribava de penal.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Sara Periago