El Sant Julià comença l'any amb golejada

Arrencada perfecta del Sant Julià de futbol sala ahir a casa contra el Sant Cugat. Els de Jorge Dias van golejar per 6 a 2 en un partit que es va posar coll avall ja als 5 segons. Amb aquesta victòria, els lauredians treuen el cap a la part mitjana de la taula.
Els Reis han portat una pissarra nova a Jorge Dias. Ahir, als 5 segons de partit, gol de jugada assajada.

Poc més d'un minut després, el segon. Omar aprofita una pilota dividida per enviar una canonada al fons de la xarxa.

Poc més tard, però, el Sant Cugat retallaria diferències. Errada defensiva i els catalans que posaven el 2 a 1.

Els lauredians tornarien a posar terra pel mig amb una combinació ràpida entre Omar i Jona, que acabava amb el tercer gol dels locals.

A 30 segons per al descans, de nou els vallesans es posaven al partit, amb el 3 a 2.

A la represa, arribava un dels gols de la jornada. Combinació entre Alan i Jona que fa pujar el 4 a 2.

El marcador ja no es mouria fins a 2 minuts per al final. El porter del juvenil André, que suplia la baixa de llarga durada d'Aitor, feia el 5è a porteria buida, amb el Sant Cugat jugant amb porter-jugador.

El marcador es tancava amb el sisè i definitiu. Eliseu culminava un contraatac per tancar el marcador.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra