Eliminatòria oberta

L'Inter d'Escaldes torna d'Atenes amb l'eliminatòria oberta contra l'AEK, en la segona ronda de la Conference League.

I això que els escaldencs perdien per 4 gols a 0 al minut 52 de partit, després d'un inici molt inspirat de l'equip hel·lè. Els grecs es van mostrar molt superiors a l'arrencada del duel, però va arribar la reacció dels jugadors de l'Inter

Una reacció que va igualar el marcador fins a un prometedor 4 a 3 final, gràcies a les dianes de Vida, en pròpia porta, Sascha Andreu, de penal, i Viti Martínez. La resolució de l'eliminatòria europea serà dijous vinent. Els andorrans buscaran culminar la remuntada a casa per poder continuar vius a Europa.

El vestidor destaca que "hem cregut" i que el tècnic els ha tranquil·litzat al descans "perquè hem començat una mica nerviosos". Al segon temps "hem arreglat algunes coses tàctiques, ens hem calmat, hem sortit a gaudir... i hem tret un bon resultat".

De cara al partit de tornada, els jugadors "no ens posem sostre" i, tot i la diferència de pressupost "el futbol avui dia està molt igualat".