Els isards debuten amb derrota contra Lituània a la Copa d'Europa de les Nacions

La selecció de rugbi ha debutat amb derrota avui a la Copa d'Europa de les Nacions. Els isards han caigut per 15 a 34 davant Lituània. Ha estat en un partit que a Andorra se li ha escapat al final de la primera meitat.
El partit semblava que començava bé per a Andorra. Als 12 minuts, cop de càstig de Marc Abelló per fer el 3 a 0.Un avantatge que ha durat pocs minuts, ja que al 21, Lituània anotava el primer assaig, 3 a 5.Sobre la mitja hora de joc, Andorra es tornaria a avançar. Assaig col·lectiu, però qui planta la pilota és Joan Fité.Tot i amb això, als últims minuts del primer temps, a Andorra se li ha escapat el partit. Primer amb un cop de càstig transformat......i després amb dos assajos, passat el minut 40, que han servit per arribar al descans amb un preocupant 8 a 20.Al segon temps, la tònica ha estat la mateixa. Per velocitat, Lituània feia el seu quart assaig, que posava el 8 a 27.A deu minuts per al final, Andorra mirava de maquillar el marcador. De nou Joan Fité, que amb la transformació de Marc Abelló, posaven el 15 a 27.Al final, però, Lituània tancava el marcador amb un nou assaig, el quart del seu número 15, Bloskys.Informa: Xavi Bonet