Emotiu comiat d'Eder Sarabia

www.andorradifusio.ad

Eder Sarabia s'ha acomiadat del Futbol Club Andorra emocionat i agraït per una etapa vital que va més enllà de l'esport.  La direcció de l'Andorra ha admès que la desesperació després de la derrota contra l'Amorebieta ha estat el detonant per a la destitució de Sarabia

Entre llàgrimes i emoció l'extècnic tricolor ha assegurat que s'ha deixat la pell per intentar que l'equip surtis del pou, però no ha estat possible. 

"Han sigut els tres anys més meravellosos de la meva vida. He conegut la meva dona i he tingut la meva filla. He sigut molt feliç. El que hem aconseguit, si no també com ho hem aconseguit, és el que més feliç em fa. Vull agrair a tothom que ens ha donat suport."
Eder Sarabia,exentrenador del FC Andorra

Per la seva banda, el director esportiu, Jaume Nogués, que ha remarcat que la confiança era total, però la decisió de la destitució s'ha pres fruit de la desesperació pels resultats.

"Al partit de l'Amorebieta m'enfonso bastant, perquè el guió que teníem trontolla. Fruit de la desesperació es gira el rumb i és on s'ha de fer alguna cosa"
Jaume Nogués, director esportiu del FC Andorra

Recupera la roda de premsa del comiat completa 

Informa: Redacció

Comparteix:

Raposeiras buscarà podi al Campionat d'Itàlia de velocitat Maeva Estevez guanya el Campionat d'Espanya