Una errada castiga el FC Andorra contra el Vila-real B (0-1)

Derrota dolorosa del FC Andorra contra el Vila-real B a casa, per 0 a 1. Una errada de Diego González a la primera meitat l'ha aprofitat Nico Jackson per fer l'únic gol del partit. Els tricolors perden la primera posició en favor dels groguets i trenquen una ratxa de tres victòries consecutives.

Derrota per la mínima del FC Andorra, en un partit importantíssim en la lluita per la primera posició contra el Vila-real B. Una errada de Diego González l'ha aprofitat Jackson, al minut 29, per fer l'únic i definitiu gol d'un partit marcat també per la polèmica per les expulsions d'Adri Vilanova i Eder Sarabia.

El tècnic ha volgut sorprendre en l'onze inicial jugant sense davanter centre, però el filial groguet ha sortit amb la idea clara de replegar-se i aprofitar les errades i així ha estat. La defensa s'ha mostrat insegura en la primera meitat amb la pilota i això ha permès Nico Jackson batre Nico Ratti amb un xut sec al primer pal.

A l'Andorra li ha costat trobar forats i el gol ha reforçat els visitants que poc abans del descans han perdonat el segon en aquest remat de Iosifov. Al descans, 0 a 1.

La represa ha servit d'esperó als tricolors. El primer a intentar-ho ha estat Hector Hevel amb aquest xut centrat que parava Íker sense problemes.

Minuts més tard, Rubén Enri perdonava l'empat amb aquest cop de cap a la sortida d'un córner.

La millor opció ha arribat al 75 amb aquesta centrada d'Eudald Vergés a Marc Fernández que salvava Iker quan tothom cantava gol. El porter andorrà ha estat una assegurança de vida sota pals.

El partit anava creixent en intensitat i al temps d'afegit Adrià Vilanova era expulsat per una entrada a destemps. Instants després, l'àrbitre també ensenyava la vermella a Eder Sarabia. Les expulsions han trencat el duel i s'ha arribat al final amb el 0 a 1.

Eder Sarabia: "No crec que cap equip sigui tan superior per desenganxar-se massa"

El tècnic admet que a l'equip li ha costat entrar al partit. "Sabíem que era un partit per jugar al desgast i trobar amb el pas del temps les oportunitats", ha comentat, tot afegint que a la segona part l'encert del porter rival ha fet que no poguessin empatar el partit.

Reconeix que no sap per què l'han expulsat i assegura que "ara mateix m'ha demanat disculpes". Sarabia es mostra tranquil tot i la desfeta. "No crec que hi hagi un equip que sigui tan superior com per desenganxar-se massa", considera.

L'Andorra cau a la segona posició, a dos punts dels groguets, però amb un partit més. El pròxim diumenge, els tricolors visitaran el Linares en la jornada 24 de lliga.

Imatges: Footters/ Aïda Pagès