España s'assegura el títol espanyol de raids a Conca

Cristian España s'ha proclamat campió d&#3

Cristian España s'ha proclamat campió d'Espanya de raids TT en la categoria d'Enduro GPS després d'una bona actuació en la quarta i última prova disputada divendres i dissabte passat a Conca. El pilot va acabar en tercera posició a la general absoluta, va ser segon en raids 450cc i primer de la seva categoria.

El pilot de "Race your life" va completar la prova amb un temps de 4 hores 26 minuts i 58,4 segons. També van acabar els seus companys d'equip Xavier Bargalló, 8è a la classificació de 450cc, i Albert Veiga, que va ser novè.

Ha estat la primera cursa del pilot andorrà amb una moto de Fantic Rally, amb la qual podria tenir continuïtat la temporada vinent en diferents proves internacionals.

Informa: Joan López