Èxit de convocatòria en la primera edició del Dollo Day

www.andorradifusio.ad

La primera edició del Dollo Day, la competició de caràcter popular del resident Henrik Harlaut, va servir per acomiadar la temporada amb la gent del país.

El pàrquing del Peretol va quedar petit per acollir la primera edició del Dollo Day. Dintre el Park, una de les parelles més sòlides del país, Henrik Harlaut i Noah Albaladejo són inseparables d'ençà de l'arribada del rider suec a Andorra, ara fa deu anys. El medallista olímpic i vuit vegades guanyador dels X-Games exercia d'organitzador i Albaladejo de jutge amb un feix de bitllets a la mà. Tenir el Harlaut és un impuls per a Andorra.

100 riders han estat competint al Park del Peretol però molta més gent ho està seguint des de darrere les tanques. Gran ambient en aquesta primera edició del Dollo Day. "La gent ve amb grup d'amics i és una forma d'ajuntar-se, no és simplement la competició", apuntava Albaladejo.

Harlaut té intenció d'acomiadar cada temporada, a Andorra, amb el Dollo Day. Veient l'èxit de la primera edició la continuïtat està garantida.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Pau Bonastre

 

Informació relacionada

Comparteix:

Andorra ben present al MIC Ferran Costa ja és tècnic del FC Andorra