El FC Andorra cau contra l'Albacete en un duel condicionat per la polèmica expulsió de Pastor

El Futbol Club Andorra ha caigut 0 a 1 a l'estadi Nacional co

El Futbol Club Andorra ha caigut 0 a 1 a l'estadi Nacional contra l'Albacete. És la segona derrota consecutiva dels tricolors. El partit ha estat condicionat per l'expulsió d'Àlex Pastor en el minut 53.

A la primera meitat l'Andorra ha tingut la iniciativa. L'Albacete esperava la seva oportunitat tancat al darrere. L'equip manxec ben situat sobre el terreny de jo dificultava molt el joc ofensiu de l'equip d'Eder Sarabia. Amb tot, l'Andorra ha tingut la més clara en el minut 34 amb una rematada de cap a la sortida d'un córner que ha tret sobre la línia de gol un defensa manxec.

S'esperava amb expectació si l'equip local seria capaç de generar més perill amb el pas dels minuts. En el 53, una acció de Dubasin, el millor de l'equip visitant, ha acabat amb una falta d'Àlex Pastor. L'àrbitre ha assenyalat targeta groga, però ha acabat expulsant al defensa de l'Andorra després de consultar el VAR a l'entendre que Pastor era l'últim home. Moha semblava que estava en situació d'impedir l'u contra u i aquesta acció ha exaltat un Eder Sarabia que més tard també acabaria expulsat.

A partir de l'expulsió, l'Albacete ha passat a dominar el partit. Els visitants han vist que es podien emportar els tres punts i ho han aconseguit en el minut 74 mitjançant Manu Fuster, el jugador amb més qualitat a l'equip rival.

L'Andorra ho ha intentat fins al final. Pampín ha fallat un gol a porta buida en el temps afegit. Els tricolors només ha guanyat un partit dels últims vuit. El proper duel dissabte al camp del Granada.

Informa: Redacció

El Campionat d'Europa de triatló d'hivern comptarà amb 150 participants de 15 països Eder Sarabia, després de la derrota: "El VAR no estava per a això. Al final semblem els tontos del poble"