El FC Andorra cau en un final de bojos contra el Mirandes (4-3)

Els tricolors encadenen tres derrotes consecutives després

Els tricolors encadenen tres derrotes consecutives després de ser capaços d'empatar un 1 a 3 al temps d'afegit. Tot i això, un gol d'esperó en la darrera acció del partit ha condemnat als d'Eder Sarabia.

El FC Andorra continua immers en la mala ratxa de resultats. Aquest diumenge ha tornat a perdre en la jornada 5 de la segona divisió contra el Mirandes a Anduva. Els d'Eder Sarabia han pagat cares les errades en sortida de pilota i la manca de contundència a les dues àrees, malgrat estar a punt d'endur-se un punt fora de casa.

Els d'Alessio Lisci han dominat els primers minuts amb una pressió intensa que ha fet forat en la defensa tricolor. Al minut 32, Gabri Martínez ha aprofitat una errada per plantar-se sol davant Nico Ratti i fer el primer del partit. Quan millor estava l'Andorra ha arribat el segon dels locals al minut 43, en una rematada de Carlos Martin que pica en Anderson Arroyo deixant Ratti sense opcions, 2 a 0. Miguel Leal ha pogut escurçar abans del descans, però la seva rematada ha sortit fora per poc.

A la represa, Sarabia ha fet fins a quatre canvis donant entrada a Alende, Scheidler, Álvaro Martin i Calvo. Els moviments han tingut efecte i els tricolors han recuperat la intensitat defensiva i la velocitat en atac. Al 66, Diego Alende ha signat un dels gols de la jornada amb un xut sec llunyà que ha superat Ramón Juan, per fer l'1 a 2. Novament, quan l'Andorra buscava l'empat una errada greu de José Marsà ha servit perquè Godoy fes el tercer amb un xut des de mig del camp, en veure Ratti avançat al minut 87.

Lluny d'esfondrar-se, els de Sarabia s'han refet al 92 amb un golàs d'Ivan Gil en una gran acció individual dins de l'àrea, 3 a 2. Un minut més tard, una centrada d'Iker Benito l'ha aprofitat Alex Calvo per deixar sol Pampín que ha fet l'empat a 3 a plaer. El càstig ha arribat en la darrera acció del partit amb l'Andorra bolcat en atac, quan Carlos Martin ha fet embogir Anduva amb un gol d'esperó.

Al final, 4 a 3, i tercera derrota consecutiva dels tricolors que continuen mostrant-se poc fiables en defensa.

El pròxim partit arribarà dilluns 18 de setembre a casa contra l'Oviedo, a les nou de la nit.

Imatge cedida: FC Andorra