El FC Andorra s'enfonsa contra l'Amorebieta (0-1)

Els tricolors que tenien l'opció de sortir del descens

Els tricolors que tenien l'opció de sortir del descens s'enfonsen una mica més després de perdre contra el cuer. Un solitari gol de Bustinza al minut 88 en una falta lateral deixa l'Andorra molt tocat anímicament.

Cop dur per al FC Andorra a l'Estadi Nacional aquest dilluns després de perdre contra el cuer, per 0 a 1, amb un solitari gol de Bustinza. Els tricolors han estat superiors en la primera meitat, però la manca d'efectivitat ha estat una llosa molt difícil de trencar.

Al minut 15 ha arribat la primera ocasió de l'Andorra amb un xut des de fora de l'àrea de Rubén Bover.

Deu minuts més tard, Iván Gil l'ha tingut amb acció franca des de la frontal, però el xut ha sortit molt centrat a les mans de Manugoitia.

Al 29, Scheidler ha fregat el gol amb una rematada acrobàtica després d'una passada de Pombo.

Al 36, els tricolors han demanat un possible penal sobre Jandro Orellana després d'una jugada individual del migcampista.

L'Amorebieta ho ha intentat amb un xut de Dorrio al 43 que ha trobat la mà salvadora de Nico Ratti. Al descans, 0 a 0.

Al 57, Manugoitia ha salvat el primer en una rematada de Bover després d'una deixada de Scheidler de cap. Poc després, Adrià Vilanova ha salvat una opció clara de Dorrio al contracop.

L'Andorra ha estat passiu i contemplatiu amb el pas dels minuts i això s'ha traduït en un Amorebieta intentant aprofitar les seves opcions al contraatac. Sarabia ha trigat a moure la banqueta i l'equip ha patit el desgast a la segona meitat.

Al minut 88, Bustinza ha donat els tres punts a l'Amorebieta en una acció a pilota aturada. El VAR ha revisat l'acció, però l'ha donat per vàlid. Al final, 0 a 1, i l'Andorra s'enfonsa una mica més.

Els tricolors es mantenen a 3 punts de la salvació, però molt tocats anímicament. Sense gaire marge per descansar, els de Sarabia s'enfrontaran dimecres a l'Olot en la final de la Copa Catalunya.

Informa: Joel Romero