El FC Andorra ja no depèn de si mateix per ser campió de lliga

Empat a 0 aquesta tarda entre els dos millors equips de la Segona Catalana a Aixovall. L'Andorra ha tingut en els darrers minuts l'Atlètic Alpicat contra les cordes. Amb tot, el resultat no s'ha mogut i a quatre jornades per al final de la lliga els de Justo Ruiz ja no depenen d'ells mateixos per assolir la primera plaça, l'única que dóna l'ascens directe de categoria.
Els dos millors equips de la Segona Catalana s'enfrontaven avui a Aixovall, en un duel que a quatre jornades del final pot ser definitiu. La lectura al final del partit és que tots dos conjunts mereixen l'ascens de categoria. Amb tot, només hi ha una plaça d'ascens directe. Malgrat el 0 a 0 final, avui s'ha vist un gran partit. A la primera meitat Ferran Pol ha salvat l'Andorra amb dues aturades providencials. Avui la grada ha registrat la millor entrada de la temporada. El cap de Govern també ha volgut ser al costat de l'equip. A la segona part Justo Ruiz ha donat una lliçó gestionant els pocs recursos que tenia. L'entrada d'Edu Peppe ha donat el control del partit als andorrans. L'equip ha posat setge a la porteria visitant. Als 76 minuts bona passada de Sebas Gómez i la centrada de Ludo no troba rematador. Malgrat haver jugat entre setmana l'equip ha empès de valent en els darrers minuts i s'ha fet mereixedor de la victòria. La gran ocasió ha arribat als 81 minuts, passada de Marc, altre cop per a Ludo, i aquesta vegada el salvador ha estat el porter visitant. Avui Andorra i Alpicat han demostrat que la categoria els queda petita. Després d'aquest empat a 0, els tricolors tenen perdut el gol average amb els lleidatans i deixen de dependre d'ells mateixos per aconseguir la primera plaça.L'Alpicat és líder de la Segona Catalana amb 71 punts, els mateixos que té l'Andorra. Els de Justo Ruiz han d'esperar una ensopegada dels lleidatans en les quatre jornades que resten per acabar la lliga.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Víctor Reolid