El FC Andorra, més a prop de seguir a l'Estadi Nacional

www.andorradifusio.ad

Guanya punts la continuïtat del FC Andorra a l'Estadi Nacional un cop acabi al juny el conveni. Les converses amb les parts implicades han estat positives i hi ha voluntat de col·laboració. En properes trobades l'Andorra concretarà el projecte d'estadi i de multifuncional a la Borda Mateu.  

La continuïtat del FC Andorra a l'Estadi Nacional és més a prop. El conveni s'acaba el juny vinent, però el club ha avançat els contactes, de moment verbals, amb les parts implicades per poder allargar l'acord almenys una temporada més.

LaLiga, VPC Andorra, Federació de Rugbi i comú d'Encamp han mostrat bona predisposició a col·laborar. I així li ha comunicat l'Andorra al Govern aquest dilluns, en una reunió en què els van posar al dia de les converses per garantir-se un terreny de joc un cop acabi aquesta temporada. Això implicaria que no es dugui a terme el canvi de superfície que el Govern havia pressupost per retornar a la gespa artificial.

El següent pas seria que el club presenti al Govern el projecte concret per construir l'estadi i el multifuncional a la Borda Mateu. I així impulsar per part de l'executiu la declaració d'interès nacional. Seria el moment també de posar sobre la taula com s'escometria la inversió per a la doble infraestructura, que podria arribar als 60 milions d'euros.

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

La Mini Copa, l'experiència més esperada per a tots els infants  Andorra suma un punt davant Moldàvia i evita l'últim lloc