El FC Andorra supera el Linyola i està a dos partits de l'ascens

El FC Andorra està ja només a dos partits de l'ascens a Primera Catalana. Avui els tricolors han superat el Linyola al camp d'Aixovall per 2 gols a 0, gràcies a una diana de Jarabo i a una altra de Riera. L'equip, a hores d'ara, és líder a 5 punts de l'Alpicat, que juga demà.

El partit s'ha encarrilat al minut 9. Centrada de Sebas i Jarabo, amb el cap, marcava l'1 a 0 per a l'Andorra. El Linyola hauria pogut empatar un quart d'hora més tard, però ni Alpha ni Gamero trobaven porteria. Però pocs minuts després, l' ocasió era per a l'Andorra. Això sí, gairebé amb un autogol dels catalans. Sobre la mitja hora de joc, nova ocasió per als tricolors. En aquest cas era Leo, que sol davant del porter, enviava la pilota alta. El segon temps ha començat igual que el primer, amb gol de l'Andorra. De nou, assistència de Sebas, però ara per a Riera, que posava el 2 a 0 que acabaria sent definitiu. Una de les atraccions d'aquesta tarda era veure la darrera incorporació de l'equip. Tot i que ja va debutar la jornada passada al camp de l'Artesa, avui Brian Figliamonte ha gaudit dels seus primers 20 minuts de joc sobre la gespa d'Aixovall. Ara, ja només queden 2 partits per acabar la lliga i l'Andorra dormirà aquesta nit 5 punts per sobre l'Alpicat, que demà visita el camp del cuer, la Seu d'Urgell.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Jordi Seabra