La federació no podrà fer el circuit permanent d'enduro a Beixalís 

www.andorradifusio.ad

La Federació Motociclista no podrà disposar finalment dels terrenys de l'antic abocador de Beixalís per fer-hi un circuit permanent d'enduro. L'entitat, que havia dissenyat un projecte ambiciós amb els pilots residents, treballa per trobar una alternativa.

L'antic abocador de Beixalís continuarà sent aquest any l'escenari del Campionat d'Andorra d'enducross, però la Federació Motociclista no podrà disposar dels terrenys per fer-hi un circuit permanent. Des del comú de la Massana s'ha comunicat a l'entitat que l'abocador s'haurà de reobrir ben aviat si es fan les obres del vial de desviació de la Massana i això tancaria la porta al traçat. 

La negativa ha estat un cop dur per a la federació, que feia mesos que treballava en un projecte ambiciós amb els pilots professionals d'enduro residents. La idea era disposar d'una instal·lació per entrenar i competir en les modalitats de superenduro, amb obstacles com troncs i pedres, i de cronoenduro, amb un traçat més revirat i sense salts. També es volia aprofitar la instal·lació per promoure cursos de formació. L'opció d'encabir-hi un circuit de motocròs s'havia descartat des de l'inici per les condicions específiques del terreny i les dificultats de manteniment. 

A hores d'ara la federació treballa en una possible alternativa a Encamp, en uns terrenys propers a l'edifici del COEX que actualment estan cedits a FEDA. Aquesta opció, que necessitaria d'un acord amb el comú encampadà, no seria possible fins a l'any vinent. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

El MoraBanc es prepara per jugar a Palència El FC Encamp de futbol sala busca un nou títol amb un ple de victòries