Fenés afronta amb confiança i ambició la temporada de muntanya després dels grans resultats sobre asfalt

www.andorradifusio.ad

Ariadna Fenés prepara l'inici de la temporada de muntanya més motivada que mai, després dels bons resultats d'aquest hivern sobre asfalt. Serà el segon any a l'equip nacional i aspira entrar al top-10 de les Skyrunner World Series. 

La corredora de la FAM ha canviat l'escenari dels entrenaments i després d'una gran pretemporada sobre asfalt, ja està del tot centrada en l'inici del calendari de muntanya, el 29 d'abril amb la Calamorro Skyrace de Màlaga.

Fenés es mostra molt motivada pels resultats obtinguts en l'asfalt, però prudent després de la lesió que va patir al Comapedrosa. "Després de l'esquinç que vaig tenir al Comapedrosa no he fet encara cap cursa llarga i clar la primera cursa ja són 27 km i 2.300 metres de desnivell. És un repte, estic una mica nerviosa, però a poc a poc".

Després de rebaixar dues vegades el rècord nacional dels 10 quilòmetres en ruta i el de la mitja marató, vol fer un pas endavant en la segona temporada a les Skyrunner World Series i entrar en el top-10. 

"Em comparo amb noies de muntanya que també fan asfalt durant la pretemporada, penso que no estic tan lluny. Sí que és veritat que després en muntanya canvia molt, però si puc arribar a un o dos minuts de les millors, si milloro una mica a la baixada, potser puc arribar a fer alguna cosa millor que l'any passat"
Ariadna Fenés, corredora de la FAM

A l'horitzó de Fenés també es troba el debut als Jocs dels Petits Estats a Malta, després d'haver fet la mínima en els 10 quilòmetres. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Verdú acaba els entrenaments a la pista Avet on espera tornar per disputar les finals Adrien van Beveren vol el títol de campió mundial