Fernández es mostra il·lusionat amb la possibilitat de competir als Paralímpics de París 2024 en handbike

www.andorradifusio.ad

Xavi Fernández ha aconseguit a Galícia un dels millors resultats de la seva carrera al Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat. A poc més d'un any per a París 2024, no descarta la tercera presència en uns Jocs Paralímpics

El setè lloc a la prova de ruta i l'onzè a la contrarellotge individual al Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat van confirmar el bon moment de Xavi Fernández. El corredor de la FADEA va ser més competitiu que mai davant rivals amb més preparació.

"Hi ha hagut una millora de material, que això és primordial. El que si que m'agradaria tenir és un millor rendiment als entrenaments", ha apuntat FernándezAmb la seva nova handbike el seu pròxim repte serà La Purito. I és que ha explicat que ja ha participat quatre vegades i enguany, espera poder acabar-la. 

Després de participar en dues edicions dels Jocs Paralímpics d'hivern, a Vancouver 2010 i Sotxi 2014, no descarta debutar en uns Jocs Paralímpics d'estiu, a París 2024. 

Si competeix a París 2024 seria el segon representant andorrà en uns Jocs Paralímpics d'estiu, després de Toni Sánchez a Londres 2012. 

Informa: Joan López
Imatges: Fernando Montero / Cedides per FADEA / Arxiu RTVA

Comparteix:

Jaume Nogués sobre la continuïtat de Sinan Bakis: "És un tema complex, però soc optimista" Morató viu amb molta il·lusió el debut de la selecció femenina a la lliga de les Nacions