La flama dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 passa per Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Granollers acollirà entre el 30 de març i el 2 d'abril els Jocs Special Olympics. Abans, aquest dissabte, la flama olímpica ha passat per les dues darreres seus, la Seu d'Urgell i Andorra la Vella.

La flama de la 12a edició dels Jocs Special Olympics ha estat al matí a la Seu d'Urgell i a la tarda a Andorra la Vella. Una delegació d'esportistes del país ha completat la cursa de relleus que ha anat des del Parc Central de la capital fins a la plaça Lídia Armengol on estava situat el peveter. La Jenifer, molt emocionada, ha tingut l'honor de fer el darrer relleu.

"L'important són ells i sempre seran ells. Per tant, nosaltres, tot el que puguem ajudar donant suport serà un plaer per a nosaltres", explica Jordi Mora, president de l'Special Olympics Andorra.  Per la seva banda,  David Atrié, cònsol major d'Andorra la Vella, explica que "entrenen tot l'any per a aquest tipus de competicions i per  a aquest tipus d'esdeveniments i se'ls ha de reconèixer l'esforç que fan" i posa en valor la perseverança i la superació dels esportistes. 

L'acte ha acabat amb ball al costat del Nuc, mascota de Granollers 2023. Els Jocs Special Olympics es disputaran entre el 30 de març i el 2 d'abril i comptaran amb la participació de 1.500 esportistes d'arreu del món. Andorra acudirà a la cita amb 16 atletes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Eric Escabias

Comparteix:

Irineu Esteve continua abonat al top 15, també a la Copa del Món Vicky Jiménez disputarà la final del Torneig ITF