L'Handbol Club Serradells guanya la segona catalana juvenil i tindrà el primer equip femení del país

www.andorradifusio.ad

El Serradells s'ha convertit en el primer club d'hanbol del país a guanyar una lliga a Catalunya. Concretament, l'equip juvenil ha dominat la segona catalana i el pròxim repte és disposar d'un equip femení.

La victòria contra l'Horta ara fa uns dies va permetre l'Handbol Club Serradells juvenil sumar el primer títol de lliga, el de segona catalana. Resten tres jornades per acabar, però han aconseguit una fita sense precedents en ser el primer equip andorrà a guanyar un títol. A més, ho han fet combinant jugadors juvenils i cadets.

El jugador, Oriol Aparicio, es mostrava il·lusionat per tancar la lliga amb aquest resultat. "Molts jugadors marxem perquè anem a estudiar fora i hem tancat la lliga per tot lo alt." D'altra banda, el jugador de la categoria cadet, Joan Ros, assegurava que ha estat una temporada molt exigent, però el resultat ha valgut la pena. "Som d'una categoria inferior i era bastant esforç perquè teníem gairebé cada cap de setmana dos partits."

El club continua avançant i la pròxima temporada serà pioner en un altre aspecte. "Un dels projectes és la formació d'un club femení en categoria infantil", explica la presidenta d'Handbol Club Serradells, Raquel Bartumeu.

Molts dels jugadors també van formar part de l'èxit de la selecció al Campionat de Nacions Emergents. I és que l'handbol continua mostrant el seu bon moment i a les fites del combinat nacional ara també s'hi sumen títols en categoria de base.

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho
Locució: Òscar Serrano

Comparteix:

La llista per als Jocs dels Petits Estats de Malta es tanca amb 65 esportistes en 8 modalitats  La ciclista resident Annemiek van Vleuten guanya la Vuelta