Marc Pujol: 'Inevitablement tot afecta, però intentem viure-ho amb normalitat i sent comprensius'

www.andorradifusio.ad

El partit de la selecció de futbol i Israel de demà a l'Estadi Nacional estarà marcat per les fortes mesures de seguretat. I és que és un partit que té més història extraesportiva que esportiva, ja que s'ha tallat bona part del carrer durant la tarda d'avui i demà la franja horària de tancament serà més llarga. A més, recordem que tothom que treballi o visqui en aquesta zona de la Baixada del Molí haurà d'anar acreditada o portar la documentació per tal d'evitar problemes durant el dia de demà.

Marc Pujol, jugador de la selecció, ha declarat que "tot afecta, però intentem viure-ho amb la màxima normalitat possible, sent comprensius amb la situació que s'està donant al seu país i intentant deixar-ho de costat".

El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, també ha opinat sobre la jornada de demà. Coincideix amb Pujol que intentaran ser comprensius i assegura que durant el partit "tot això s'oblidarà" i se centraran en el joc.

Les fortes mesures de seguretat han portat a cancel·lar les activitats escolars i federatives a les instal·lacions properes al Nacional fins dimecres. A més, des de la Policia es recomana evitar desplaçaments innecessaris per la zona i aquells qui assisteixin al partit fer-ho amb la màxima antelació possible.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra-Pau Bonastre

Comparteix:

 Noma Noha Akugue i Sarah Iliev, convidades al Creand Andorra Open  La quarta edició de 'L'esport ens connecta' obre amb una conferència sobre gènere i futbol