L'Inter d'Escaldes goleja l'Ordino i se situa líder en solitari

A la lliga nacional de futbol, l'Inter d'Escaldes se situa líder en solitari en golejar l'Ordino i aprofitar la desfeta de l'Atlètic d'Escaldes contra el Sant Julià.

Jornada rodona per a l'actual campió de la lliga, l'Inter d'Escaldes. Els de Fede Bessone van protagonitzar la golejada més gran del que portem de temporada davant l'Ordino en guanyar 7 a 0. El triomf deixa els escaldencs líders en solitari a la classificació amb 32 punts.

Aquest gol de Valentin Rizzo al temps d'afegit va permetre al Sant Julià sumar els tres punts contra l'Atlètic d'Escaldes. Els lauredians s'enganxen a la pugna per les primeres posicions amb aquest triomf, en un partit molt mogut els primers 45 minuts amb 2 a 2 al descans.

En el derbi colomenc, Unió Esportiva i FC Santa Coloma van empatar a 1. El punt deixa els dos equips amb 23 punts, a 9 del líder, en un partit on va estrenar-se com a golejador un dels darrers fitxatges dels de Juan Velasco, Salomon Obama.

Per últim, l'Engordany va sumar el tercer triomf de la temporada en vèncer el Carroi amb un solitari gol de Minutella al minut 29.

Informa: Joel Romero