ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve comença la temporada a la Copa del Món dintre els punts

Irineu Esteve comença la temporada a la Copa del M&oa

Irineu Esteve comença la temporada a la Copa del Món dintre els punts. L'esquiador de la FAE ha acabat 29è en els 10 quilòmetres estil clàssic que obrien el circuit mundial de distància a la localitat finlandesa de Ruka.

És un gran resultat tenint en compte que aquesta no és la distància que millor s'adapta a les seves característiques. Ho demostra la progressió que ha tingut a la cursa d'aquest dissabte on no ha entrat al top 30 fins a creuar meta. Lloc 57 als 3 quilòmetres, 42 en els 8 i 29 a l'arribada. En una distància tan curta tot està mot comprimit. Esteve s'ha quedat a 9 segons del top 20 i, a 34 del top 10.

Veient el nivell mostrat les opcions augmenten de cara a diumenge en els 20 quilòmetres en persecució. Els esquiadors sortiran amb l'ordre de la classificació d'aquest dissabte i arrossegant els temps dels 10 quilòmetres estil clàssic. D'aquesta manera el primer serà el guanyador de dissabte, Klaebo i, Irineu Esteve, ho farà en el lloc 29, 1 minut i 24 segons després. L'esquiador andorrà acostuma a fer les curses de menys a més. En aquesta distància, en estil lliure, tindrà l'opció de remuntar posicions i millorar el resultat.

Els 20 quilòmetres persecució, en estil lliure, es disputaran diumenge a dos quarts de dues de la tarda, hora d'Andorra.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: