Irineu Esteve continua abonat al top 15, també a la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Gran cursa d'Irineu Esteve en la tornada a la Copa del Món. Amb una quinzena plaça en els 50 quilòmetres en estil lliure disputats a Oslo, continua abonat al top 15 mundial. S'ha quedat a 1 minut i 58 segons del vencedor, el noruec Krueger. A la general de distància de la Copa del Món l'esquiador andorrà puja fins al lloc 25.

Les 10 primeres places han estat ocupades per esquiadors locals. Això posa en valor el resultat d'aquest dissabte d'Irineu Esteve, tenint en compte que en el Mundial, com passa en els Jocs Olímpics, la presència d'esquiadors noruecs està limitada. Esteve ha fet un pas de gegant per aconseguir un objectiu que no ha pogut fer mai, acabar la temporada en el top 30 de la Copa del Món de distància.

Després d'aquesta cursa puja del lloc 27 al 25 amb 304 punts amb un coixí de 46 punts respecte de la 30a plaça. La propera cita, divendres en els 10 quilòmetres en estil clàssic de Falun.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: Modica-Nordic Focus

Comparteix:

Verdú no puntua a Kranjska Gora però continua molt a prop de les finals d'Andorra La flama dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 passa per Andorra la Vella