Jaume Nogués sobre la continuïtat de Sinan Bakis: "És un tema complex, però soc optimista"

www.andorradifusio.ad

Relativament optimistes. Aquesta és la lectura del director esportiu del FC Andorra sobre la continuïtat de Sinan Bakis. El davanter té la proposta de renovació des de gener, però espremerà les opcions de jugar a primera divisió. Jaume Nogués preveu entre 8 i 10 sortides després de la bona temporada dels tricolors.

Sinan Bakis és el nom propi aquests dies al FC Andorra. El jugador acaba contracte i té la proposta de renovació des de gener. Des de la direcció esportiva són relativament optimistes amb la seva continuïtat.

Així ho ha afirmat el director esportiu del club, Jaume Nogués, que també és conscient de les limitacions que tenen. "Nosaltres sabem a on arribem, els recursos de què disposem i estem allà parlant. No ho ha rebutjat, al contrari crec que ell també està per la labor, però és un tema llarg i complex."

Amb aquest tema, però, Nogués ha destacat que "sempre he sigut optimista i, de fet, sempre ens ha anat bé ser-ho. No tinc perquè ara ser pessimista. Sí que és veritat que és una situació complexa en part per la bona temporada que ha fet l'equip".

Bakis no tornarà a jugar i aquest dimecres ha viatjat a Manresa per veure l'abast de les molèsties al genoll, que podrien obligar-lo a passar per quiròfan. Els altres noms propis són Adrià Altimira, que es troba en un cas similar al davanter, i Marc Aguado, que tornarà al Saragossa. A banda, el club treballa per renovar Nico Ratti i algun dels cedits. Xifra en 8 o 10 els canvis per a la temporada vinent. "M'agradaria que l'àmplia majoria de la plantilla continués, però sempre en aquests nivells sempre hi ha canvis. No et podria dir si seran 8 o en seran 10, però jo crec que la situació anirà per aquí".

Amb tots els canvis, Nogués li posa bona nota a la temporada. "La valoració és molt positiva. Hem complert l'objectiu amb molta solvència i la veritat que estem molt contents per com ha anat tot".

Pel que fa al pressupost, afirma que serà similar al d'enguany, però que la posició a la classificació farà variar lleugerament la quantitat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

LaLiga visitarà l'Estadi Nacional per plantejar millores al FC Andorra Fernández es mostra il·lusionat amb la possibilitat de competir als Paralímpics de París 2024 en handbike