El Joan Verdú més ambiciós: "L'any que ve guanyo una cursa"

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú encara no ha tocat sostre i ha tornat a fer gala de la seva ambició a l'"Avui serà un bon dia" de Ràdio Nacional. Afirma que vol aconseguir una victòria en Copa del Món i està content amb l'evolució de la seva operació a l'esquena.

"L'any que ve guanyo una cursa."

Joan Verdú, esquiador de la FAE

Aquesta és la carta de presentació de Joan Verdú per a la temporada 2024-2025. L'any passat va dir un top-5 i es va quedar curt, així que caldrà tenir en compte aquesta afirmació.

Tot i així, l'andorrà toca de peus a terra. "Després pot passar o no pot passar, realment jo hi crec perquè darrere el meu dia a dia hi ha un treball brutal en tots els aspectes, cuidant tots els detalls a nivell d'alimentació, descans i entrenament, això a mi em dona una confiança brutal".

I és que segons Verdú, gran part del somni passa per l'aspecte mental. "Si no t'ho creus tu mateix llavors sí que miracles pocs, però realment amb la meva mentalitat que hi crec i tot el treball que hi poso al darrere, per què no?".

La temporada promet amb la tornada de Marcel Hirscher i Lucas Braathen. Els podis estaran més cars, però la competència el motiva.ç

"No és dolent, al contrari és una oportunitat brutal. La vida m'ha ficat potser els millors esquiadors de gegant del món en el moment que jo estic al top competint amb ells."

Joan Verdú, esquiador de la FAE

Després de l'operació de les dues hèrnies discals Verdú avança molt bé i ja està entrenant, sense impacte. Al juliol començarà a augmentar la intensitat i té la intenció de començar a esquiar a mitjan agost.

Escèptic amb la candidatura d'Andorra 2029

Verdú també estarà dimarts molt pendent del nomenament de la seu del Campionat del Món d'esquí alpí del 2029.

En l'àmbit esportiu, té clar que els esquiadors i els staffs votarien la candidatura andorrana, però reconeix que hi ha un vessant polític en les decisions que no es pot controlar.

"Si depengués de la gent que està directament involucrada, vull dir, corredors, staff, equips, organitzacions d'estacions d'esquí, etc. El resultat seria claríssim, si jo ara mateix contacto amb els deu millors de la Copa del Món, vuit et diran Andorra." 

Joan Verdú, esquiador de la FAE

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

El femení de rugbi del Lycée es proclama campió a França "Posarem tota la il·lusió i entusiasme perquè ara és el nostre moment"