Jornada sense canvis a la classificació de la lliga Multisegur

Diumenge sense sorpreses a l'última jornada de la tercera volta de la lliga Multisegur Assegurances. Els quatre primers classificats van guanyar als quatre equips de la zona baixa i tot continua igual. El líder, l'Atlètic d'Escaldes, manté els cinc punts de marge i la competició s'atura quinze dies.

El FC Santa Coloma va golejar el Sant Julià per 4 gols a 0 en el clàssic que va obrir la jornada. Virgili va inaugurar el marcador abans del descans. A la represa, els de Dmitry Cherishev van sentenciar gràcies a les dianes de Toribio, Miguel López i Miguel Ángel, de penal. Els lauredians continuen al capdavall de la classificació.

L'Atlètic d'Escaldes, que va sortir al camp coneixedor del triomf colomenc, en va tenir prou amb un gol de Casadesús a les acaballes de la primera part per sumar els tres punts davant un lluitador Penya Encarnada. Els de Fede Bessone mantenen 5 punts de renda amb el FC Santa Coloma i l'Inter, que es va desfer de l'Engordany, amb dos gols de Sascha Andreu. L'atacant en suma 12.

En l'últim partit, l'Unió Esportiva Santa Coloma va tenir una arrencada perfecta, amb tres gols en 25 minuts. Faysal, de penal, Portuga, i de nou Faysal van sentenciar el FC Ordino. Kameni fins i tot va aturar un penal per als colomencs. En la segona part l'Ordino va retallar distàncies amb un gol de Filosa.

Informa:  Sergi Cano