La selecció sub-16 ha dit adéu avui a les semifinals de l'Europeu

També en bàsquet, la selecció femenina sub-16 ha quedat fora de les semifinals de l´Europeu C després de perdre amb Gal·les per 47 a 45. Tot i la diferència final de només dos punts, Andorra ha anat sempre per darrere en el marcador i la reacció ha arribat massa tard.

La selecció sub-16 ha dit adéu avui a les semifinals de l´Europeu en un partit en què sempre ha anat a remolc de Gal·les. El primer quart ha acabat amb un ajustat 7 a 4 per a les britàniques, però les diferències s´han ampliat al segon parcial i al descans s´ha arribat amb un marcador de 21 a 14 per a Gal·les.

Amb més intensitat en defensa, domini del rebot i contracops ràpids, les gal·leses han arribat a posar-se 12 punts per davant al final del tercer quart. La reacció tricolor s´ha fet esperar fins al darrer quart. Andorra ha jugat amb més agressivitat en defensa i ha aprofitat les errades de les gal·leses en els tirs lliures per retallar diferències i arribar al final amb opcions. Al final, però Gal·les s´ha imposat per 47 a 45.

Cristian Vegas, seleccionador sub-16: "Físicament són superior. El partit l’hem plantejat bé, hem tingut moltes situacions de tir que per la intimidació d’elles no hem pogut convertir en bàsquet i així és molt difícil."

Sílvia Badají, jugadora selecció sub-16: "No hem controlat els nervis i això és el que ens ha marcat. I ara amb un somriure afrontem el final del torneig i a fer el millor possible."

Demà la competició continuarà al Poliesportiu amb les semifinals. Andorra jugarà dissabte a la una de la tarda per la cinquena plaça.