L'Andorra torna a perdre i comença a estar contra les cordes

Nova derrota del FC Andorra 1 a 0 al camp del Cartagena, rival directe en la lluita per la permanència. Més del mateix, la manca d'encert ha tornat a ser un llast massa pesat per l'equip d'Eder Sarabia. Els tricolors continuen negats de cara a gol, ha estat el setè partit consecutiu, a domicili, sense veure porta.

Nou cop dur per al FC Andorra que ha viscut set dies difícils d'assimilar. Ha jugat un bon partit contra el Amorebieta i el Cartagena i ha perdut i va jugar un molt mal partit contra l'Olot per acabar guanyant la Copa Catalunya. Una setmana que defineix els mals d'aquest equip.

A la primera meitat Pombo va estar a punt d'avançar l'Andorra amb un gran xut que s'ha estavellat la travesser. En la segona acció Scheidler, molt inocient, va perdonar. Tot el contrari que el Cartagena, de nou a pilota aturada s'ha avançat Fontán rematan a plaer de cap des del punt de penal a la sortida d'un córner. Tocava tornar a anar a remolc. Amb el 1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la segona meitat l'Andorra ha inclinat el camp a l'àrea de Raul Lizoaín. El Cartagena s'ha passat els segons 45 minuts tancat a la seva àrea però ni amb aquestes. Iker Benito ha tingut una ocasió claríssima, pràcticament a porta buida amb la porteria al davant i tota l'avantatge. No hi havia Manera. Scheidler era incapaç de rematar a porta ja fos de volea amb el peu o amb al cap. Al final ha estat substituït però, altre cop, Karrikaburu no l'ha millorat. En els darrers minuts s'han tornat a notar els nervis i les urgències. L'Alcorcón ha guanyat.

Queden 10 jornades. S'esgota el marge, després del partit Sarabia ha dit que vol seguir, creu en el joc que està fent el seu equip i se sent fort per continuar.

Imatge cedida: FC Andorra