L'Atlètic Escaldes cau per la mínima en l'anada contra el Diddeleng

L'Atlètic Escaldes ha obert la primera ronda classificatòria de la Conference League amb una derrota per 0 a 1 contra el Diddeleng de Luxemburg, aquesta tarda a l'Estadi Nacional.

Els de Dani Luque han sortit amb ambició al terreny de joc i Faysal ha estavellat una rematada al pal al minut 6 de la primera part. S'ha avançat, però, l'equip luxemburguès, en un xut de falta lateral de Filip Bojic al minut 17 que ha sorprès Saúl Gracia. A la segona part els escaldencs han dominat, però els ha faltat definició en els darrers metres. El Diddeleng s'ha defensat amb constants interrupcions del joc i ha aconseguit conservar la renda mínima en el marcador. L'eliminatòria es decidirà dijous de la setmana vinent a Luxemburg.

Imatges: Nil Forcada