L'FC Andorra repeteix golejada en el segon amistós de pretemporada

El Futbol Club Andorra ha saldat el segon amistós de pretemporada amb una altra golejada, avui per 6 a 0 davant de l´Almeda, de la Tercera Catalana. Dues de les noves incorporacions d´aquest estiu, els davanters Arturo i Marcus, han estat protagonistes amb dues dianes cadascú.

Un dels nous fitxatges de l´Andorra, el defensat Robert Font, no ha jugat per precaució i s´ha convertit en l´àrbitre improvisat dels segon amistós de pretemporada de l´Andorra, aquesta tarda a Ordino davant del modest Almeda de la Tercera Catalana. Una bona ocasió per seguir fent proves i veure en acció les cares noves de l´equip.

Al primer temps, han destacat les incursions per banda del jove Pau Viladrich, procedent del juvenil del Lleida, i autor de l´ocasió més clara dels tricolors.

Marcus ha posat per davant l´Andorra a la primera part, però la pluja de gols ha arribat a la represa. Leo, de cap, ha fet el dos a zero aprofitant una centrada de córner de Riera al segon pal.

El 3 a 0 ha estat obra d´un altre dels fitxatges de l´estiu, Arturo Gándara. El davanter cedit pel Sant Julià ha tornat a donar mostra de la seva qualitat en els últims metres amb el quart gol de la tarda.

El brasiler Marcus no ha volgut ser menys i ha marcat el cinquè i segon del seu compte particular.

El 6 a 0 definitiu ha arribat en una jugada finalitzada amb una canonada de Ludo. Els sis gols del primer amistós davant del Rialp i els sis d´avui mostren un Andorra amb més capacitat golejadora.

Demà els tricolors es tornaran a posar a prova amb un assaig de més entitat, al camp de l´Artesa de Segre de la Segona Catalana.

Informa: Joan López Imatges: Albert Refart