Llobera inicia una nova etapa de tornada als orígens i nous projectes en sintonia amb els seus valors 

www.andorradifusio.ad

Després de nou anys centrada en la competició, Margot Llobera inicia una nova etapa. Aquesta temporada tornarà a disputar proves llargues, com el Mil Dunas, serà ambaixadora d'una marca de motos elèctriques i participarà en diferents projectes socials. La seva intenció és tornar a fer el Dakar com a copilot del seu oncle, Albert Llovera. La possibilitat de debutar com a pilot de motos queda, però, en espera. 

"M'ho van oferir i he dit que no perquè crec que els somnis s'han d'actualitzar", ha explicat emocionada la pilot de motos i copilot Margot Llobera. 

Margot Llobera no ha pogut evitar les llàgrimes quan ha recordat tot el que va lluitar per disputar el Dakar com a pilot de motos. Amb 26 anys obre una nova etapa, amb somnis nous i l'objectiu de tornar als orígens

Serà ambaixadora d'una marca nord-americana de motos elèctriques off-road, un projecte que veu molt en sintonia amb els seus valors. "Per mi és un projecte a llarg termini, els hi he dit que el que vull és portar-ho al desert però és cert que hem de treballar molt", ha afegit Llobera.

També participarà en diferents iniciatives socials i vol treballar amb els més joves. Tornarà al Dakar, però com a copilot del seu oncle, l'Albert Llovera, amb el repte de completar el ral·li més dur del món en camions. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza i Arxiu RTVA 

Comparteix:

La selecció d'handbol perd contra l'Índia (23-26) Una ultratrail de 126 km, novetat de la 40edició de l'OTSO Travessa d'Encamp