L'onzena victòria del MoraBanc deixa la permanència a un sol pas

El MoraBanc Andorra ha fet aquesta tarda un pas de gegant per seguir la temporada vinent a la Lliga Endesa, després d'imposar-se a la pista de l'UCAM Múrcia per 73 a 77.

Ha estat en un partit de final vibrant, que l'equip de Joan Peñarroya ha començat dominant amb claredat. L'encert en el llançament de tres, amb cinc triples de sis intents al primer parcial, posava per davant el MoraBanc 15 a 21 després dels primers 10 minuts. Al segon quart, el MoraBanc ha mantingut la iniciativa en el marcador i ha arribat al descans amb nou punts de renda, 34 a 43.

La reacció dels locals, que busquen un lloc als play-off pel títol, ha arribat a la represa. Esperonats pels més de sis mil aficionats que gairebé omplien el Pabellón de los Deportes, els murcians han ofegat l'atac andorrà amb una defensa molt intensa i el marcador ha passat del 42-54 favorable al MoraBanc al 58-55 amb què s'ha tancat  el tercer quart.

En el darrer, el Múrcia s'ha posat el partit de cara amb un parcial de 8-0. Però el MoraBanc ha revifat quan estava contra les cordes. Del 70-62 s'ha passat a un empat a 70. En els darrers instants, Bogdanovic -màxim anotador amb 24 punts i 30 de valoració- ha estat decisiu perquè el MoraBanc acabés sumant l'onzena victòria de la temporada.

El resultat allunya la zona de descens a tres victòries, a falta de quatre jornades per acabar la fase regular. La permanència matemàtica pot arribar la setmana vinent, si el MoraBanc guanya contra el Baloncesto Sevilla al Poliesportiu, dissabte a les nou de la nit.

Informa: Joan López   Imatge: Lliga Endesa