Marc Aguado: "Crec que és molt fàcil treure'ns groga a nosaltres i espero que això canviï"

www.andorradifusio.ad

El vestidor del Futbol Club Andorra creu que els àrbitres no els respecten prou després d'encadenar dues expulsions els darrers quatre partits. Diumenge l'equip rep el Màlaga amb l'objectiu de garantir pràcticament la permanència davant un rival directe.

Les actuacions arbitrals estan despertant les crítiques al vestidor del FC Andorra. L'expulsió de Sergio Molina a Eibar és la darrera acció que ha obert la caixa dels trons, tal com explica un dels pesos pesants, Marc Aguado. "Crec que és més fàcil treure'ns a nosaltres les grogues i espero que algun dia canviï."

Diumenge rebran al Nacional un equip històric i en línia ascendent com el Màlaga. Els de la Costa del Sol arriben necessitats de punts per sortir del descens, però Aguado creu que això els beneficia.

La novetat en l'entrenament d'avui ha estat Mustapha Bundu que ja ha tornat de l'aturada de seleccions, on va marcar un gol i va repartir una assistència. Qui encara no s'ha exercitat amb els companys és Àlex Valle, que ahir va jugar amb la sub-19 espanyola. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Baltasar Borra

Comparteix:

El golejador Berto Rosas destaca la solidesa de l'equip contra Kosovo L'alt de la Coma serà l'escenari de l'onzena edició de la JAM Extreme de freeride