Margot Llobera torna del Dakar amb ganes de repetir

www.andorradifusio.ad

Margot Llobera ha tornat del Dakar amb ganes de continuar aprenent i adquirint experiència. No ha decidit encara el calendari esportiu per a la nova temporada, però té clar que vol repetir al desert, com a pilot de motos i també com a copilot en cotxes.

La decepció per haver-se quedat a les portes de completar la primera participació al Dakar ja està oblidada. Margot Llobera ha tornat de l'Aràbia Saudita amb ganes de repetir una experiència que va molt més enllà de la competició.

"El Dakar és una experiència de vida molt bèstia i em quedo amb això."

La primera participació al ral·li més dur del món, com a copilot al costat de la catalana Mercè Martí, ha estat del tot positiva. 

"Va haver-hi tres etapes molt difícils de navegació en les quals fins i tot em vaig sorprendre perquè m'ho havien plantejat més fàcil, i va anar molt bé. Aquells dies van ser dels millors."

Llobera no ha decidit el calendari de proves per aquest any, però té clar que vol tornar al desert. Encara no n'han parlat, però diu que li agradaria repetir en el pròxim Dakar amb el primer equip íntegrament femení que ha disputat el ral·li. De moment només té previst en el seu calendari tornar al Ral·li Mil Dunes

Informa: Joan López
Imatges: Aïda Pagès 
Imatges cedides: CMR Group Women Dakar Team
Locució: Montse Grau

 

Comparteix:

La Purito torna el 7 d'agost després de dos anys d'absència per la Covid-19 Vicky Jiménez se situa la 195 del rànquing WTA