Mijares afronta l'eslàlom de diumenge amb el repte de causar sensació

www.andorradifusio.ad

Carla Mijares disputarà aquest diumenge l'eslàlom. Serà la segona presència de la jove esquiadora al circuit mundial. El repte és classificar-se entre les 30 primeres. 

Carla Mijares ha hagut d'entrenar aquest divendres al matí en condicions complicades de neu i visibilitat, semblants a les que es podria trobar en la cursa més important de la seva encara curta carrera esportiva. Reconeix que els nervis van creixent com més s'acosta la cita, però hi arriba ben preparada.

"Amb moltes ganes. Aquests dies he d'acabar de veure què és el més important, amb què ens hem de focalitzar més en la cursa i acabar de fer l'última empenta mentalitzant-nos sobretot".

Carla Mijares, esquiadora de la FAE

Serà la segona Copa del Món per a l'eslalomista de 21 anys, que tot i no acabar la primera mànega en el debut a Àustria va tenir bones sensacions. Com el seu entrenador, Josh Alayrach, no té por dels reptes. 

Alayrach ha explicat que el difícil ara és intentar treure la millor versió tot i els nervis i unes condicions de pista complicades. Tanmateix, l'equip està motivat per afrontar la cursa.

Les previsions per aquest dissabte indiquen un descens fort de les temperatures, que ajudaria a la conservació de la pista Avet, i nevades febles al matí. 

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

 Partit decisiu contra un rival directe per la permanència Marta Bassino obrirà el gegant de Soldeu