El MoraBanc Andorra perd al nou Congost

Tercera derrota a la lliga Endesa ahir per al MoraBanc Andorra, que no va estar bé a la pista del cuer. Els de Joan Peñarroya van perdre per 88 a 80 al Nou Congost contra la Bruixa d´Or Manresa. El darrer quart, amb un parcial de 31 a 18 per als del Bages, va decidir un partit fins aleshores molt igualat.

Els del Bages, que tenien el partit marcat en vermell al calendari, van sortir decidits a posar molts problemes als andorrans. Un parcial inicial d´11 a 2 feia preveure un duel molt complicat per al MoraBanc.

No obstant això, els andorrans van aconseguir, a base de treball, no només eixugar aquesta diferència, sinó que també es van arribar a posar per davant al segon quart. Amb tot, només un punt de diferència al descans, 39 a 38.

Al tercer quart, el MoraBanc semblava decidit a endur-se el triomf. L´equip va aconseguir 9 punts d´avantatge, amb el 43 a 52. A partir d´aquí, però, el Manresa, amb un Nou Congost absolutament bolcat amb el seu equip, va capgirar el marcador.

Primer amb un altre parcial d´11 a 2, i després amb un darrer quart de partit, que amb un 31 a 18, va deixar la victòria a Manresa.

L´equip de Pedro Martínez va gaudir de la brillant actuació de Sakic, que fa només deu dies que està amb l´equip. Amb 29 punts i 34 de valoració ha estat MVP de la jornada. Per part del MoraBanc, el màxim anotador va ser Marc Blanch, amb 18 punts. La millor valoració, però, per a Jordi Trias, amb 22.

Informa: Xavi Bonet