El MoraBanc Andorra segueix amb pas ferm (70-97)

El MoraBanc Andorra ha sumat la sisena victòria de la temp

El MoraBanc Andorra ha sumat la sisena victòria de la temporada després de superar aquest diumenge el Juaristi basc a domicili per un contundent 70 a 97 en un partit marcat pel gran encert exterior dels tricolor amb un 17/37 en triples. Amb aquest resultat el MoraBanc es manté a la part més alta de la classificació encara què empatat amb tres equips més. Johnny Dee, amb 16 punts, màxim anotador dels andorrans. Micah Speight amb 11 punts, 8 assistències i 23 de valoració, MVP del partit.

Després de l'aturada pels partits de seleccions, aquest cap de setmana tornava la competició a la LEB Or i en el cas del MoraBanc Andorra, els del Principat es preparaven per a afrontar un partit trampa a la pista del Juaristi, un dels equips en descens. Sense Rafa Luz, Marin Maric, Tobias Borg  però amb el debut del base Josep Pérez, els de Natxo Lezkano no donarien cap opció al conjunt basc.

El partit començaria amb una evident manca d’encert i amb un Juaristi vivint de les segones opcions (6-5) però el MoraBanc es posaria ràpidament les piles. L’aparició de Johny Dee i Alexis Bartolomé amb tres triples consecutius ajudaria als tricolor a agafar les primeres diferències en el marcador (9-15) arribant al final dels primers deu minuts amb vuit punts d'avantatge (13-21). Amb el pas dels minuts, i amb el partit més que controlat, el MoraBanc no aixecaria el peu de l'accelerador i un 0-8 de sortida en el segon quart deixaria una màxima de 16 punts a favor de l'equip andorrà (13-29) però a partir de llavors el Juaristi començaria a retallar les diferències. Un 15-9 de parcial anant molt al tir lliure faria que el conjunt basc entrés de ple en el partit (28-38) però una nova estirada del MoraBanc amb Alexis Bartolomé de protagonista deixaria un còmode 32-44 al descans.

Però els millors minuts del MoraBanc Andorra arribarien en la segona meitat. Amb una gran posada en escena després de passar pels vestuaris, els de Natxo Lezkano posarien la directa. Amb un gran encert i una bona activitat defensiva, el MoraBanc aniria ampliant les diferències fins al punt de tancar el tercer quart amb més de vint punts de diferència (48-69). Amb el vent a favor, l'últim quart es convertiria en un festival de triples per a un MoraBanc Andorra que acabaria rubricant un partit molt seriós que li permet sumar la sisena victòria, guanyar en confiança i continuar vivint en el cim de la classificació abans de rebre a un rival directe (70-97).

El proper partit del MoraBanc Andorra, corresponent a la vuitena jornada de lliga, serà el proper divendres, a la Bombonera, contra el Força Lleida (20h), en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.