El MoraBanc posa Marin Maric al dret de tanteig

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc inclourà només Marin Maric al dret de tanteig. El club ha presentat una oferta per renovar-lo i l'ha inclòs en aquesta llista per garantir-se la seva continuïtat o una compensació econòmica en cas de marxar.

Marin Maric serà l'únic jugador del MoraBanc posat al dret de tanteig que s'engega aquest dissabte i finalitza dilluns. El club vol que continuï i ja té una oferta per renovar des de fa dies, per això incloure'l en aquesta llista és el següent pas. Dimarts, l'ACB comunicarà els jugadors posats per tots els equips al tanteig. A partir d'aquí, la resta de clubs té fins al 7 de juliol per presentar altres ofertes, en cas d'haver-n'hi alguna, el MoraBanc tindrà cinc dies per exercir el dret de tanteig i quedar-se'l.

La direcció esportiva també treballa en la renovació de Jerrick Harding. L'escorta està estudiant propostes i semblava lluny de tornar a Andorra, però els darrers dies ha variat la situació i s'està negociant la seva continuïtat.

A més, de cara a la participació en la Basketball Champions League, el club ja té tancats els cinc jugadors de formació que demana la competició. Rafa Luz, Adam Somogyi, Felipe dos Anjos, Nacho Llovet i el nouvingut, Chumi Ortega, serviran per complir els requisits. Aquest dimecres, el club coneixerà els rivals que tindrà en el torneig de classificació.

Informa: Joel Romero

 

Comparteix:

Sense etapa andorrana del Freestyle World Tour El FC Andorra enquadrat en el grup nord de primera Federació