El MoraBanc supera les baixes i demostra que pot guanyar en tots els escenaris

Victòria convincent del MoraBanc Andorra 70 a 97 en una pista difícil com la del Juaristi. Els andorrans recuperen el lideratge empatats amb tres equips més, Palència, Estudiantes i el proper rival, el Força Lleida.

La majoria de jugadors del MoraBanc Andorra estan acostumats a torejar en places de més prestigi. Aquest diumenge passat, un cop més, van demostrar que quan és necessari també saben baixar al fang, arremangar-se i treure una victòria en una pista on has de posar els cinc sentits. Això també et dona el tenir el punt de mira més calibrat. Ahir molts tenien la ma calenta però van actuar com a bloc. La primera opció era l'assistència. El més ben situat es convertia en l'executor. Fins i tot sobre la botzina com Juan Rubio per tancar el tercer quart. 13 a 21 en el primer parcial, 32 a 44 al descans l'equip es va enlairar en la segona meitat on van ser capaços de trencar el partit gràcies a l'encert des del triple.

L'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, destaca que tenen "mèrit d'haver jugat bé a bàsquet" i d'haver sigut solidaris amb la pilota.

Speight amb 23, el més valorat. Dee amb 16 punts el màxim anotador. No va ser l'únic. Alexis Bartolomé va aconseguir el seu màxim del que portem de temporada amb 15 punts.

L'equip aconsegueix la sisena victòria i torna a liderar la taula empatat amb tres equips més. La segona part d'ahir va ser la "Bomba". Ara cal tornar a tocar de peus a terra, divendres visita el Poliesportiu d'Andorra el Força Lleida, un dels co-liders de la categoria.