El MoraBanc vol el Poliesportiu Toni Martí

www.andorradifusio.ad

La directiva del MoraBanc vol plantejar rebatejar el Poliesportiu amb el nom de Poliesportiu Toni Martí. A més, els jugadors portaran el nom de l'ex cap a les samarretes en el partit de dissabte contra el Baxi Manresa.

De Poliesportiu d'Andorra a Poliesportiu Toni Martí. Aquesta serà la proposta que farà la directiva del MoraBanc Andorra per retre homenatge a la figura de l'ex cap de Govern; encara s'ha de plantejar a l'Executiu per tal d'aprovar-se, però confiem que hi haurà bona voluntat i entesa per aconseguir-ho.

La proposta s'acabarà de definir la setmana vinent, però el club té previstes altres accions. "Un minut de silenci, i el seu nom apareixerà a l'equipació i farem els homenatges que calguin", explica el president del club, Gorka Aixàs.

El partit de dissabte a les sis de la tarda contra el Baxi Manresa serà especial per tots aquests aspectes. A més, des del club esperen viure un gran ambient per acomiadar Martí de la millor manera.

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

"Seria un somni tenir Juan Ayuso i Carlos Rodríguez a Movistar" El FC Andorra presenta un projecte d'estadi a la Borda Mateu